Sunday, March 16, 2014

Sunny Sunday

Ärkasime täna Joshiga umbes kaheksa ajal. Tegin akna lahti, et värsket õhku sisse lasta ja see õhk mis tuli, oli lihtsalt nii soe. Mõtlesime, et käime ruttu pesemas ära, sööme hommikust ja siis läheme välja. Mõeldud-tehtud.
Olime umbes viis minutit kõndinud, kui ma juba kahetsesin, et retuuse kandsin. Oleks kohe kindlasti pidanud lühkad panema.
Käisime siis korra Joshi sõbra juurest läbi ning siis edasi ranna poole. Inimesed juba päevitasid seal jne. Me mõtlesime, et randa ei jää vaid läheme istume hoopis pargis. Olime seal kahekesi umbes kaks tundi ja siis tuli Joshi tädipoeg oma neiuga. Kokku nautisime ilma seal üle kolme tunni. Jutustasime ning jõime siidrit. Mul läks lõpuks kõht nii tühjaks, nii et tulime koju süüa tegema. Joshi sõber tuli ka meile külla ja nüüd nad mängivad siin kahekesi fifat. Mul on nii naljakas jälgida neid, mängus täiesti sees. Hüppavad ja karjuvad :D
Mul saab täna puhkus ka läbi ning homsest tagasi tööl. Pole selleks üldse valmis, eriti kuna ilmad on nüüd ju nii ilusad.



No comments:

Post a Comment